fbpx
Новини світу

Джамала повинна заспівати гімн України у Харкові перед матчем Україна-Польща, – думка депутата від партії «УДАР»

11 жовтня збірна України з футболу у Харкові зіграє важливий матч в рамках відбіркового турніру на чемпіонат світу-2014 проти національної команди Польщі. Цей поєдинок може стати визначальним для розподілу місць у відбірковій групі і серйозно вплинути на подальшу боротьбу за путівки на світову футбольну першість, яку, нагадаємо, прийме Бразилія.

На думку народного депутата України Павла Розенка, який в українському парламенті представляє політичну силу Віталія Кличка «УДАР», гімн України перед матчем Україна-Польща повинна виконати співачка Джамала. Нагадаємо, що вчора пізно ввечері в Москві відбувся боксерський поєдинок між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. За традицією, перед початком боксерських протистоянь виконуються гімни країн, спортсмени з яких вийдуть потім на ринг. Учора в столиці Росії гімн України прекрасно виконала співачка Джамала, а в боксерському поєдинку перемогу здобув українець Володимир Кличко.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

«Джамала повинна заспівати гімн України у Харкові перед матчем Україна – Польща. Фартова вона», – таку заяву Павла Розенка наводять сьогодні ЗМІ. « А вихід команд на поле зробити під Red Hot Chili Peppers. Думаю, від такого початку матчу поляки будуть просто деморалізовані», – продовжив свою думку політик.

Відзначимо, що саме під пісню відомої в усьому світі групи Red Hot Chili Peppers на вчорашній бій проти Повєткіна виходив український чемпіон Володимир Кличко.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Раніше співачка Джамала так прокоментувала запрошення підтримати Володимира Кличка в Москві й виконати в столиці Росії гімн України: «Для мене велика честь виконувати гімн України на такому важливому спортивному заході. Мені сказали, що цей бій будуть спостерігати глядачі у 150 країнах світу».

«Я пишаюся тим, що мені довірили представляти нашу країну перед такою величезною аудиторією. І, звичайно ж, я всім серцем буду вболівати за Володимира Кличка», – заявляла співачка Джамала.

За матеріалами: УНН, Кorrespondent.net

Читайте також: