fbpx
Новини світу

Михайло Саакашвілі: «Путін використовує зимові Олімпійські ігри для популяризації ідеї Абхазії і Цхінвальського регіону»

Інформацію про те, що одним з перших факелоносців, які понесуть вогонь Олімпіади в Сочі, буде герой Росії Іван Нечаєв, прокоментував президент Грузії Михайло Саакашвілі. Нагадаємо, що Іван Нечаєв, як раніше повідомляли в ЗМІ, брав участь у військовій операції під час конфлікту в Грузії в серпні 2008 року. Штурмовик Су-25, пілотований Іваном Нечаєвим, отримав пошкодження в результаті попадання в нього ракети. Повідомлялося, що два двигуни літака були сильно пошкоджені, але Іван Нечаєв зумів у підсумку посадити літак на аеродромі.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

На думку фахівців, політ літака з такими ушкодженнями є унікальним випадком.

Але, повернемося до слів Михайла Саакашвілі. Президент Грузії зазначив, що «на Олімпіаду приїдуть делегації Абхазії і т.з.. Південної Осетії», а гості сочинської Олімпіади поїдуть на екскурсії до Абхазії, тобто, буде використана інфраструктура Абхазії «без нашого дозволу», підкреслив грузинський президент.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

На думку Михайла Саакашвілі, Володимир Путін «використовує зимові Олімпійські ігри для популяризації ідеї Абхазії і Цхінвальського регіону».

За матеріалами: apsny.ge

Читайте також: