fbpx
Шоу-бізнес

Алла Пугачова і Максим Галкін стали батьками близнюків?

За повідомленням прес-секретаря Крістіни Орбакайте Дар’ї Бурлакової, у її роботодавиці народилися брат і сестра – у сім’ї Алли Пугачової і Максима Галкіна з’явилися на світ близнюки!

Звичайно, в цю радісну подію віриться насилу, і виною тому самі артисти – вони стільки разів самостійно розпускали про себе всілякі чутки, а тому зрозуміти, що є правдою, а що вигадкою, досить складно. Хоча, чому і ні? Нинішній рівень розвитку медицини дозволяє повірити і не в такі дива. Та й самі щасливі батьки не приховують, що народжувала не Пугачова, а сурогатна мати. Але малюки, що з’явилися на світ 18 вересня – біологічні діти Алли та Максима.

Цю новину підтвердила і дружина співака і композитора Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова. «Це дійсно правда! Ми з Ігорем в шоці, тільки що дізналися це з перших вуст. Спочатку навіть не повірили. Алла Борисівна і Максим такі щасливі!», – розповіла дівчина журналістам.

Діти з’явилися на світ під наглядом досвідченого гінеколога Росії Марка Курцера. Зараз вони вже знаходяться разом зі своїми батьками в селі Грязь, доглядати за малюками допомагають досвідчені няня і лікар.

За матеріалами: heart.ru, podrobnosti.ua

Читайте також: