fbpx
Футбол

Матч «Дніпро» – «Металіст» перерваний: на стадіоні в Дніпропетровську згасло світло

Центральний матч 12 -го туру УПЛ в Дніпропетровську, в якому зустрічаються лідери УПЛ «Дніпро» і «Металіст», перерваний, чи буде цей поєдинок відновлений, поки не відомо. Команди зіграли перший тайм, а в перерві матчу на стадіоні в Дніпропетровську згасло світло.

Почалося все з того, що після першого тайму поєдинку «Дніпро» – « Металіст» на стадіоні в Дніпропетровську спочатку згасло кілька прожекторів. А пізніше освітлення на стадіоні пропало взагалі. Під час такої «темної паузи» вболівальники на трибунах влаштували імпровізоване фаєр-шоу, хоча, як відомо, використання піротехніки на українських стадіонах не вітається.

Перший тайм матчу «Дніпро» – «Металіст» завершився з рахунком 2:1 на користь команди з берегів Дніпра. На 10-й хвилині першого тайму відзначився Віталій Мандзюк, а на 14-й хвилині другий гол у ворота «Металіста» забив форвард «Дніпра» Роман Зозуля. На 31-й хвилині було зафіксовано взяття воріт «Дніпра». Епізод дуже спірний, і навіть на показаних повторах до кінця так і незрозуміло, чи перетнув м’яч повністю лінію воріт. Гол був записаний на Едмара, і рахунок у матчі став 2:1.

Читайте також: