fbpx
Футбол

Олег Блохін: “Я чекав, що команду колись прорве”

Сьогодні в рамках 12 -го туру УПЛ київське «Динамо» з рахунком 9:1 розгромило донецький «Металург». Ця подія, скажімо прямо, рідкісна для УПЛ, оскільки такі розгроми в українській футбольній першості – велика рідкість.

Велику перемогу своєї команди прокоментував Олег Блохін, заявивши наступне: «Думаю, у попередніх іграх було стільки ж моментів. Багато ігор могли так закінчуватися». Головний тренер київського «Динамо» зазначив наступне: «Я чекав, що команду колись прорве. Просто треба було заспокоїтися».

Вітаємо «Динамо» з цим успіхом і будемо сподіватися, що один з найтитулованіших клубів не тільки України, а й усієї Східної Європи все-таки вийде з тривалої кризи і знайде свою гру.

Свою думку про матч «Динамо» – «Металург» висловив і головний тренер донецького клубу Сергій Ташуєв, зазначивши, що незважаючи на результат поєдинку, в цьому матчі є що коментувати. «Грати з «Динамо» вдесятьох складно дуже. Хоча ми зуміли після видалення перебудуватися, грати активно. Могли забити кілька м’ячів», – заявив наставник донецького «Металурга» і додав, що рахунок 1:2 залишав надію його команді.

«Буває краще один раз програти з таким рахунком, ніж п’ять разів по 0:1, – є такий вислів», – філософськи заявив Сергій Ташуєв і додав: «Ми хлопців заспокоюємо, нічого страшного. Зараз наші основні хлопці одужають, підійдуть після паузи у всеозброєнні. Буде зовсім інша команда. Я вірю, що все буде у нас нормально».

За матеріалами: isport.ua, football.ua Фото: dynamo.kiev.ua

Читайте також: