fbpx
Спорт

Бій Кличко-Повєткін. Найближчим часом пройдуть переговори про новий бій – Валуєв

Російський боксер Микола Валуєв прогнозує, що найближчим часом команда боксера Олександра Повєткіна буде домовлятися з командою Володимира Кличка про новий бій. Про це він написав у Twitter, передає УНН.

"Про бій.. Як я і припускав, до 8 раунду Володимир висітиме на супернику, пов’язуючи атаки з ближніх дистанцій, використовуючи заборонені прийоми чи прийоми на межі. За дивним збігом обставин, рефері не помічав цього, зробивши тільки 1 зауваження. Мені б за таке зробили зауважень раз на 5 більше і зняли очки… Моя дружина Галина вважає, що Володимира Кличка треба дискваліфікувати і вигнати з боксу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Емоції, звичайно жіночі. Можна зрозуміти жінку. Повертаючись до бою, вважаю, що схему поєдинку штаб Кличка вів по знайомому єдино правильному сценарію. Але цей сценарій не викликав схвалення у більшості залу. Є результат, і я не заперечую його перемогу. Але такий бій ставить більше питань, ніж відповідей… Швидше за все найближчим часом ми з вами станемо свідками початку переговорів штабу Кличка з командою Повєткіна про новий бій, який, швидше за все, принесе незрівнянно більші гроші своїм організаторам. На завершення хочу сказати наступне: спасибі тобі ще раз, Саня за те, що ти показав багатьом бійцям, як потрібно, падаючи, вставати і битися до кінця! Це я вважаю цінний підсумок для любителів боксу, і, звичайно ж, для нашої Батьківщини, якій сьогодні так потрібен справжній бійцівський дух", – написав М. Валуєв.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Він також подякував команді, яка підготувала боксера до двобою, і вболівальникам О. Повєткіна за підтримку "російського витязя".

Нагадаємо, вчора український боксер Володимир Кличко здобув перемогу над росіянином Олександром Повєткіним.

Джерело: УНН

Читайте також: