fbpx
Освіта

Янукович привітав вчителів з професійним святом

Президент України Віктор Янукович привітав освітян з професійним святом та побажав їм невичерпної енергії та нових звершень в ім’я України, передає УНН з посиланням на прес -службу Глави держави.

"Дорогі педагоги! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня працівників освіти. Бути Вчителем – покликання, щоденна наполеглива праця, самопожертва.

Ми йдемо шляхом масштабних реформ сфери освіти, метою ставимо створення умов для життя і діяльності тих, на кого покладена відповідальна місія формування у дітей та молоді патріотизму, високої громадянської свідомості і людських чеснот, які є основоположними для сильної демократичної держави і духовно багатого, культурно розвиненого суспільства", – йдеться у привітанні.

Президент також підкреслив, що переконаний у тому, що, примножуючи здобутки вітчизняної освіти, "ми будемо сприяти вихованню гідного покоління, здатного продовжити розвиток незалежної країни, а ваші знання, досвід, мудрість стануть запорукою кращого майбутнього".

"Нехай любов і вдячність вихованців додають вам сил і натхнення, а просвітницька діяльність буде завжди щедрою на позитивні результати.

Бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових звершень в ім’я України", – додав В.Янукович.

Джерело: УНН

Читайте також: