fbpx
Спорт

Бій Кличко-Повєткін. Перемога дісталася Кличко

 Сьогодні, 5 жовтня 2013 року, в московському спорткомплексі «Олімпійський» пройшов один з найбільш очікуваних боксерських поєдинків цього року – бій Кличко-Повєткін.

 Слід зауважити, що боксери вже кілька разів намагалися провести спільний поєдинок, проте переговори постійно зривалися. Тим не менш, цього разу їм все ж вдалося зустрітися на рингу.

 Бій почався досить активно. Олександр Повєткін, як і обіцяв, робив все можливе для своєї перемоги. Зокрема, він постійно намагався різко атакувати Кличко, тим самим розраховуючи нав’язати йому ближній бій. Тим не менш, його спроби найчастіше закінчувалися нічим – давався взнаки більший зріст українського боксера і Повєткін, в підсумку, весь час йшов під українця.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Володимир Кличко, у свою чергу, переважно працював джебами і, як виявилося, дуже успішно. Вже до шостого раунду у Повєткіна почало закриватися одне око.

 Як відзначили одразу експерти, Кличко, в цілому, не зіткнувся під час цього поєдинку ні з чим новим для себе, так як за свою кар’єру провів куди більше поєдинків, ніж Повєткін і, до того ж, бився з одними з найсильніших боксерів світу.

 У сьомому раунді Повєткін впав, і було видно, що рефері не особливо бажав відпускати росіянина, але Повєткін все ж продовжив бій. Його відразу зустрів шквал ударів з боку Кличка, після чого той знову впав. За час сьомого раунду Повєткін тричі встиг побувати на підлозі, проте все ж вистояв і продовжив битися. Втім, вже тоді багато хто почав пророкувати перемогу Володимира Кличка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 У 11-му раунді рефері зняв з Кличка бал, звинувативши того в навмисному поштовху Повєткіна, через який росіянин впав.

 Вцілому, після розгромного сьомого раунду, Олександр Повєткін зумів протриматися аж до останнього 12 раунду.

 Бій Кличко-Повєткін завершився перемогою українця за балами.

Читайте також: