fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова шокувала рецептом «корисного» сніданку

Популярна співачка, екс-солістка групи «ВІА Гра» Анна Седокова дуже здивувала своїх шанувальників. Справа в тому, що дівчину завжди знали як прихильницю здорового способу життя: вона постійно займається в спортзалі, стежить за раціоном свого харчування. Але останнім повідомленням, опублікованим в Instagram, Анна Седокова вбила фанатів наповал. Співачка поділилася рецептом дуже смачного, на її думку, сніданку. Складається він з не зовсім корисних продуктів – макаронів, бекону, плавлених сирків.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Раптом захотілося розповісти вам рецепт ну дуже простого і дуже смачного сніданку. Макарошки будь-які відварили. На сковорідці підсмажили тонко порізаний і так званий тут бекон з індички (це в Америці, а у нас можна і докторську ковбаску), додаємо макарошки і смажимо їх до такої смачної скоринки. Тепер додаємо три яєчка і два види сиру. Я люблю віолу плавлену і сирки для сендвічів квадратні. Не шкодуємо його. Солимо або трохи вегетти і швидко їмо. Ось така смакота», – написала співачка, прикріпивши до повідомлення знімок страви.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Побачивши це творіння, шанувальники звернулися до співачки з докорами. Адже така їжа шкодить не тільки організму, але й фігурі. Невже саме цим харчується Анна Седокова разом зі своїми маленькими дочками? Якщо так, то вже через деякий час вони ризикують перетворитися на справжніх товстунів.

Читайте також: