fbpx
Право

Євгенії Васильєвій пред’являють звинувачення в остаточній редакції

Як стало відомо з неофіційних джерел, колишньому керівнику департаменту майнових відносин Міноборони РФ Євгенії Васильєвій, яка є ключовим фігурантом справи "Оборонсервіс", зараз пред’являється обвинувачення в остаточній редакції.

"В даний час Васильєвій пред’являється звинувачення за кількома епізодами шахрайства в особливо великому розмірі, за яким справа виділяється в окреме провадження і буде направлена до суду", – повідомило джерело і додало, що раніше за цими ж епізодами звинувачення в остаточному вигляді вже було пред’явлено іншим фігурантам справи.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Васильєву і її спільників звинувачують у скоєнні злочину за 12 складами, пов’язаним з шахрайським заволодінням майном Міноборони РФ в результаті його продажу за заниженою ціною. Після пред’явлення остаточного обвинувачення фігурантам справи повідомлять про завершення попереднього розслідування, після чого матеріали передаються їм і їхнім адвокатам на ознайомлення, а потім справа попрямує для затвердження прокурору, який, відповідно, вирішує питання про передачу матеріалів до суду.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Євгенії Васильєвій пред’являють звинувачення в остаточній редакції (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: