fbpx
Політика

Юлія Володимирівна буде вимагати повної реабілітації, – Власенко

 В ефірі 5 телеканалу правозахисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна не збирається ховатися за кордоном. За словами Власенка, Тимошенко вимагатиме повну юридичну і політичну реабілітацію.

 «Юлія Володимирівна однозначно потребує своєї повної юридичної та політичної реабілітації. Проте в даний момент, напередодні Вільнюського саміту, розуміючи той факт, що ці вимоги можуть завадити підписанню Угоди з ЄС, Тимошенко погодилася на даний варіант. Це крок саме державного діяча», – заявив Власенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Також адвокат екс-прем’єра додав, що Юлія Тимошенко попросила не сприймати своє лікування в Німеччині як «політичну еміграцію». За словами Власенка, Юлія Володимирівна буде активно брати участь у політичному житті України.

 Нагадаємо, що вчора, 4 жовтня, Олександр Кваснєвський і Пет Кокс передали українському президенту клопотання про помилування Юлії Тимошенко. Також стало відомо і про те, що Юлія Тимошенко прийняла пропозицію відправитися до Німеччини на лікування.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: