fbpx
Новини світу

В аеропорту Окінави були скасовані всі рейси через загрозу тайфуну

 В Аеропорті міста Наха на японському острові Окінава були скасовані всі авіарейси через загрозу тайфуну «Фітоу», який обрушиться на південні острови Японії 5 жовтня 2013. Про це повідомляють ЗМІ.

 Були скасовані як внутрішні, так і міжнародні авіарейси. За інформацією метеорологів, тайфун в даний момент знаходиться приблизно в двохстах кілометрах південніше аеропорту міста Наха. Максимальна швидкість вітру в зоні активності тайфуну «Фітоу» досягає 137 кілометрів на годину. Експерти попереджають про сильні дощі і вітер, а також про загрозу торнадо.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

 6 жовтня цього року «Фітоу», як очікується, досягне Тайваню, пройшовши північною частиною острова. У районі Тайбея очікуються дуже сильні дощі. Також китайською владою було оголошено попередження: тайфун досягне південного узбережжя китайської республіки до 6 жовтня.

 У результаті попереднього великого тайфуну, «Усагі», що обрушився на південний схід китайської території 23 вересня цього року, жертвами стали 25 людей. Було зруйновано 7100 будинків і евакуйовано понад 226 тисяч осіб.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: