fbpx
Футбол

Моуріньо: “Складно повернути команді колишні позиції”

 Головний тренер лондонського «Челсі» Жозе Моуріньо в своєму інтерв’ю заявив, що на даний момент його підопічні перебувають далеко не в кращій формі.

 «Якщо ви подивитеся на турнірну таблицю минулих сезонів прем’єр-ліги, то ви побачите, що «Челсі» перебував далеко не на своїй позиції. Ви повинні розуміти, що повернути колишню команду дуже не просто. Відставання на 20 балів ліквідувати майже нереально. Тут навіть магія не допоможе», – заявив португальський фахівець.

 «Такий великий клуб, як лондонський «Челсі» не може собі дозволити такого відставання від лідера. 15 або 20 балів – просто неприйнятно. Я буду дуже задоволений, якщо команда видасть серію перемог з рахунком 1:0, а не зіграє один матч, в якому розгромить суперника 7:0, при тому, що в інших шести втратить бали», – додав Моуріньо.

 «У даний момент ми не досить сильні. Але скоро настане час, коли ми будемо вигравати один матч за іншим. У цьому я вас запевняю. Головне, щоб футболісти відчули те, що грають за великий клуб. Вони повинні розуміти ту відповідальність, яка на них покладена», – підсумував португалець.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: