fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Житель Конго пішов всупереч волі своїх батьків

 5 жовтня в Києві відбувся заключний кастинг вокального шоу «Х-фактор 4». Свою долю випробувати прийшли не тільки жителі столиці, а й ті, хто раніше цього не зміг зробити. Спробувати щастя вирішив і житель Конго, 22-річний Діедонне Нгелека Касонго. Хлопець приїхав до України, головним чином, щоб здійснити мрію батьків і стати пілотом. Зараз він навчається у Кіровоградській льотній академії. Коли Діедонне їхав в Україну, він навіть не підозрював, що тут його життя може кардинально змінитися. Раптово хлопець усвідомив, що музика подобається йому більше, ніж небо і на даний момент він мріє пов’язати своє майбутнє саме зі сценою.

 Чи варто далі продовжувати співати, Діедонне Нгелека Касонго вирішив почути думку суддів шоу «Х-фактор 4». З’явившись на сцені, Ігор Кондратюк відразу ж сказав, що закохався в цього чарівного хлопця з гарною посмішкою. Вразило продюсера і те, як добре іноземний студент володіє українською мовою.

 Після того, як Діедонне виконав на сцені «Мелодраму» з репертуару Андреа Бочеллі, Ігор Кондратюк переконався, що був правий і хлопець не тільки хороший артист, але й чудовий співак. Тверде «так» житель Конго почув і від інших членів суддівської четвірки шоу «Х-фактор 4» – Ірини Дубцової, Серьоги та Сергія Сосєдова.

Діедонне Нгелека Касонго "Мелодрама" (відео):

Читайте також: