fbpx
Кінотеатри

Лопес і Ріанна озвучать матір і дочку в новому мультфільмі

 Стів Мартін, Джим Парсонс, Ріанна і Дженніфер Лопес – чудова компанія підібралася для роботи над новим фільмом. Правда, глядачі не побачать цих акторів на екрані, так як нова стрічка – анімаційна. Голосами цих голлівудських зірок будуть розмовляти персонажі мультфільму «Дім», до роботи над яким приступає студія DreamWorks.

 Фільм знімуть за книгою дитячого письменника Адама Рекса, що побачила світ два роки тому. За сюжетом, на землю висаджуються інопланетяни і починають «вербувати» землян для польоту на іншу планету, переконуючи їх, що переселення просто життєво необхідне.

 За режисерський пульт встане Тім Джонсон (автор мультфільмів «Лісова братва» і «Мураха Антц»), сценарій напишуть Том Джей Естл і Метт Ембер.

 Стіву Мартіну належить озвучити лідера інопланетян – життєрадісного і оптимістично налаштованого гуманоїда. Голосом Ріани заговорить маленька дівчинка, яка подружилася з прибульцями. А Дженніфер Лопес «позичить» свій голос мамі головної героїні – на рідкість нудній жінці, що весь час повчає свою дочку.

 Реліз «Дому» намічений на осінь наступного року.

 За матеріалами: film.ru

Читайте також: