fbpx
Без категорії

Росіянин переобраний президентом ФІАС

На 25-му конгресі Міжнародної федерації самбо, що проходить в ці дні в Санкт-Петербурзі, абсолютною більшістю голосів на посаду президента ФІАС переобраний росіянин Василь Шестаков. У конгресі беруть участь 207 делегатів з 90 країн.

Президент Міжнародної федерації самбо – заслужений тренер Росії, майстер спорту з самбо і дзюдо, депутат російської Держдуми. На посту президента ФІАС він перебуває з 2009 року. Також на нинішньому конгресі було прийнято рішення про розширення списку країн-учасниць федерації. До складу ФІАС увійшли кілька нових держав, наприклад, Угорщина, Сінгапур, Нікарагуа, Сейшели, Сальвадор, Тринідад і Тобаго та Гватемала. Федерація любительського самбо США під керівництвом Якова Когана, а також федерації Сінгапуру, Тайваню та Чехії, навпаки, виключені з лав ФІАС.

Зараз своєї черги на включення до складу Міжнародної федерації самбо очікують 22 країни.

Ще одне рішення, прийняте на 25-му конгресі ФІАС, – включення до виконавчого комітету двох жінок – Моніки Атанас (президента федерацій самбо і дзюдо Сейшельських островів) та Світлани Соколик – Нойбауер (глави Федерації самбо Австрії).

25-й конгрес Міжнародної федерації самбо (відео):

За матеріалами: ИТРА-ТАСС

Читайте також: