Кріштіану Роналду заступився за фаната, що обійняв його

 Нападник мадридського «Реалу» Кріштіану Роналду заступився за свого фаната, який був арештований за спробу обійняти португальця під час гри. Про це 4 жовтня 2013 повідомляють ЗМІ.

 Форвард направив владі штату Флориди заяву з проханням зняти з фаната всі пред’явлені звинувачення.

 Рональд Гьйока, 19-річний студент з Канади і давній фанат Кріштіану Роналду, звинувачується в порушенні заборони знаходження на території і в порушенні громадського порядку. Його затримали після того, як він вибіг на поле стадіону Sun Life Stadium в Маямі під час гри між мадридським «Реалом» і лондонським «Челсі» у вересні цього року.

 Згідно зі словами самого футболіста, він обійняв свого фаната і трохи з ним поспілкувався, після чого охоронці вивели Гьйока з футбольного поля. Роналду зазначив, що фанат не виявляв агресії, і додав, що він турбується про те, що у його фаната виникнуть проблеми з американською міграційною службою.

Related Post

 За словами захисника обвинуваченого, Рональд Гьйока, який раніше ніколи не затримувався поліцією, усвідомлює свою помилку, але вважає, що штраф, який йому довелося сплатити після затримання, є достатнім покаранням за скоєний вчинок.

 В окружній прокуратурі Маямі заявили, що заява гравця королівського клубу, швидше за все, не матиме жодного ефекту, так як постраждалою стороною у справі виступає стадіон Sun Life Stadium. Саме від керівників стадіону залежить рішення про зняття звинувачень з фаната.

 Кріштіану Роналду – португальський футболіст, який з 2009 року виступає за футбольний клуб «Реал» (Мадрид, Іспанія). У складі «Реалу» він у різні роки виграв чемпіонат, Суперкубок і кубок Іспанії. Роналду входить до числа найдорожчих футболістів планети: за його трансфер з англійського клубу «Манчестер Юнайтед» королівський клуб заплатив більше 93,4 мільйона євро.

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment