Фаб’єн Бартез став чемпіоном Франції з автогонок

 Колишній голкіпер французької збірної з футболу та англійського клубу «Манчестер Юнайтед» Фаб’єн Бартез після завершення кар’єри всерйоз зайнявся автогонками. Днями іменитий француз виграв чемпіонат своєї країни з автоперегонів у класі «Гран Туризмо». Про це повідомляють засоби масової інформації Франції.

 За підсумками чемпіонату Франції екс – футболіст збірної набрав 173 очки, що на 21 бал більше від найближчого його переслідувача. Зазначимо, що з французом за даний титул бився і іменитий Себастьян Льоб, який є дев’ятикратним чемпіоном світу з ралі. Варто відзначити, що Фаб’єн Бартез вже давно заявив про свою пристрасть до перегонів. Однак професійним гонщиком йому вдалося стати після закінчення футбольної кар’єри. Додамо, що в елітному чемпіонаті Франції Бартез почав виступати з 2011 року.

Related Post

 За час своєї футбольної кар’єри Фаб’єн Бартез пограв за такі клуби як «Манчестер Юнайтед», «Тулуза», «Марсель», «Нант» і «Монако». Також у складі національної збірної своєї країни Фаб’єн Бартез ставав володарем золотих медалей чемпіонату світу в 1998 році і чемпіонату Європи в 2000 році.

Моменти із футбольної кар’єры Бартеза (відео):

За матеріалами: newsru.com

Leave a Comment