fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду заступився за фаната, що обійняв його

 Нападник мадридського «Реалу» Кріштіану Роналду заступився за свого фаната, який був арештований за спробу обійняти португальця під час гри. Про це 4 жовтня 2013 повідомляють ЗМІ.

 Форвард направив владі штату Флориди заяву з проханням зняти з фаната всі пред’явлені звинувачення.

 Рональд Гьйока, 19-річний студент з Канади і давній фанат Кріштіану Роналду, звинувачується в порушенні заборони знаходження на території і в порушенні громадського порядку. Його затримали після того, як він вибіг на поле стадіону Sun Life Stadium в Маямі під час гри між мадридським «Реалом» і лондонським «Челсі» у вересні цього року.

 Згідно зі словами самого футболіста, він обійняв свого фаната і трохи з ним поспілкувався, після чого охоронці вивели Гьйока з футбольного поля. Роналду зазначив, що фанат не виявляв агресії, і додав, що він турбується про те, що у його фаната виникнуть проблеми з американською міграційною службою.

 За словами захисника обвинуваченого, Рональд Гьйока, який раніше ніколи не затримувався поліцією, усвідомлює свою помилку, але вважає, що штраф, який йому довелося сплатити після затримання, є достатнім покаранням за скоєний вчинок.

 В окружній прокуратурі Маямі заявили, що заява гравця королівського клубу, швидше за все, не матиме жодного ефекту, так як постраждалою стороною у справі виступає стадіон Sun Life Stadium. Саме від керівників стадіону залежить рішення про зняття звинувачень з фаната.

 Кріштіану Роналду – португальський футболіст, який з 2009 року виступає за футбольний клуб «Реал» (Мадрид, Іспанія). У складі «Реалу» він у різні роки виграв чемпіонат, Суперкубок і кубок Іспанії. Роналду входить до числа найдорожчих футболістів планети: за його трансфер з англійського клубу «Манчестер Юнайтед» королівський клуб заплатив більше 93,4 мільйона євро.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: