fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Венцеслав Венгржановський кинув Катю Король

Учасниця скандально відомого телепроекту «Дом- 2» Катя Король залишила шоу. Як стало відомо, таке рішення вона прийняла після того, як серйозно посварилася зі своїм хлопцем Венцеславом Венгржановським. Перед цим закохані на кілька днів їздили до Каті на батьківщину. Там Венцеслав почав пред’являти претензії своєї коханої і лаятися з нею. Повернувшись в периметр шоу «Дом -2», Катя Король спробувала виправити ситуацію і повернути колишні стосунки з Венцем. Протягом декількох днів вона проводила виховні бесіди з коханим – але все без толку. Хлопець пояснив, що вважає себе не гідним Каті, а також боїться показати свої недоліки і параною перед її сином.

«Катя чекала, чекала і не дочекалася. Втомилася. Зібрала валізи (чому Венц особливо не перешкоджав) і пішла з проекту. Вона зізналася, що не бачить сенсу залишатися: стосунків ні з ким іншим вона будувати не буде, а дивитися на те, як Венц буде шукати собі нову дівчину, не зможе», – розповіли домочадці.

Повернувшись додому, Катя Король планує з головою порине в роботу. Найближчим часом вона відкриває своє ательє, а тому думати про щось інше, крім бізнесу, дівчина поки не може.

За матеріалами: dom2.ru

 

Читайте також: