fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Білик розповіла про дітей Філіпа Кіркорова

  Під час своєї відпустки в Греції популярна українська співачка Ірина Білик побувала в гостях у Філіпа Кіркорова.

Ірина Білик повернулася зі свого відпочинку, який провела на Криті. Удень співачка любила ніжитися на пляжі і купатися в Лівійському морі, а от по вечорах вона бувала на шопінгу. Там же в той же  час відпочивав і давній друг Білик – Філіп Кіркоров.

В один із днів співак запросив Білик у гості на фешенебельний курорт Елунда. Гостя подарувала Філіпу Коркорову перстень із зображенням корони, схожої на ту, що в родинному гербі Кіркорових. Для дітей співака Білик також купила презенти – красиві наряди.

Ірина Білик розповіла: «Діти у Філіпа такі гарні – копія їх зіркового тата. Мене вразили очі милого малятка Алли-Вікторії. Вона, як і її батько, просто проникає своїм поглядом всередину. А Мартін виявився милим і добрим хлопчиком, і весь час намагався нагодувати мене фруктами. Я побачила, який Філіп турботливий тато. Це приголомшливо! Дуже рада, що мені одній з небагатьох довелося познайомитися з його численним сімейством. Шкода, що з нами не було Бедроса Кіркорова – він, до речі, любить мої пісні».

Під час відпочинку Філіп Кіркоров та Ірина Білик говорили в основному про роботу. Ірина Білик розповіла про зйомки нового проекту «Битва хорів», де вона задіяна в ролі зіркового тренера.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: