fbpx
Освіта

Янукович: “Кращих за наших учетелів – немає”

 Президент України Віктор Янукович звернувся до вчителів з привітаннями напередодні Дня працівників освіти. Також український лідер привітав і переможців конкурсу «Учитель року-2013». Про це повідомляється в прес-службі Глави держави.

 «Я щиро хочу привітати всіх вчителів з наступаючим святом. Я хочу привітати всіх переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013». Ви названі кращими вчителями року в нашій країні», – заявив президент України під час нагородження переможців конкурсу.

 «День вчителя є всенародним святом. Ми повинні все життя дякувати нашим вчителям за те, що саме вони відкрили нам очі на цей світ, на світ знань. У кожному з нас вони своєю працею заклали фундамент наших майбутніх досягнень у житті», – додав український лідер, після чого вручив державні нагороди всім переможцям всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013». У свою чергу всі учасники зустрічі також подякували президенту країни за його увагу до даної професії. Нагадаємо, що цього року День вчителя випав на 6 жовтня.

 За матеріалами: president.gov.ua

Читайте також: