fbpx
Спорт

Андрій Котельник порівняв бій Повєткіна з Кличком, як зустріч “Карпат” і “Барселони”

 З приводу майбутнього бою Повєткін-Кличко висловився колишній чемпіон світу з боксу Андрій Котельник. За його словами, рівень боксерів надто різний. Тому тут сміливо можна назвати переможця. Котельник впевнений, що саме Володимир Кличко стане переможцем у бою, який відбудеться 5 жовтня в Москві. Нагадаємо, що початок бою заплановано на 22:00.

 «У спорті шанси є у кожного, теоретично. Тим більше в боксі, адже можна пропустити один удар і програти. Але тут перевага Кличка видима», – висловив свою думку Котельник.

 «У Кличка великий досвід, зокрема в боях проти сильних суперників. Що тут можна порівнювати взагалі? Це те ж саме, якщо порівнювати сили «Барселони» і «Карпат», – жартома прокоментував майбутній бій колишній чемпіон світу.

 Також Котельник дав кілька порад Повєткіну. На думку Котельника, щоб нав’язати боротьбу українцю і при цьому не постраждати, Повєткіну потрібно переходити на середню і ближню дистанцію. Однак, підкреслив Котельник, і дотримання даних вказівок навряд чи зможе гарантувати перемогу в бою над українцем.

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: