fbpx
Новини світу

Більш ніж в 45 країнах світу пройдуть мітинги на підтримку активістів Greenpeace, яких затримали в РФ

 Представники Greenpeace збираються провести акції протесту проти звинувачень, висунутих фігурантам справи про НП на «Прирозломноій». Про це повідомляють у прес-службі екологічної організації сьогодні, 4 жовтня. Очікується, що мітинги пройдуть завтра в більш ніж 45 країнах світу. Також акція протесту пройде і на території Російської Федерації.

 «Мирні заходи будуть проведені більш ніж в 80 містах 45 країн світу. На вулиці вийдуть активісти майже з усього світу. Так, у Гонконгу мітинг відбудеться біля головної гавані, де буде зроблено «живий банер» зі словами «Свободу Арктік 30». У столиці Іспанії активісти вийдуть на центральну площу міста, на якій буде представлена ​​копія затриманого судна «Арктик Санрайз». Також пройде мітинг і в Південній Африці, де люди зберуться біля в’язниць», – повідомляє прес-служба організації.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 У Російській Федерації мітинг запланований у Мурманську в парку «Жертвам інтервенції». У російській акції протесту візьме участь і організація «Природа і молодь». В ході мітингу буде підписана велика листівка у вигляді білого ведмедя, яка буде передана заарештованим активістам.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: