fbpx
За кордоном

У Москві відкрилося “Голландське село”

У Всеросійському виставковому центрі з’явився унікальний проект «Голландське село». Москвичі та гості столиці зможуть не тільки ознайомитися з національними пам’ятками Нідерландів, а й спробувати страви національної голландської кухні.

Унікальний проект, організований в рамках перехресного року Росія-Нідерланди, прийме перших відвідувачів вже сьогодні. Щодня до 13 жовтня з 12:00 до 21:00 за московським часом відвідувачів чекають на майданчику за павільйоном номер 1 "Центральний" біля фонтану "Дружба народів". Тут розташовані одинадцять традиційних голландських будиночків з екологічно чистих швидкомонтованих конструкцій. Всі бажаючі зможуть відвідати традиційний ярмарок і спробувати найвідоміші голландські продукти: йогурти, сир, оселедець, вафлі з сиропом, національні млинці, гарячі м’ясні закуски і багато іншого.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

Доповнить національний колорит «Голландського села» традиційний млин. Майстри з Нідерландів покажуть, як вони виточують знамениті на весь світ дерев’яні черевики, видувають скло і розфарбовують блакитний фарфор.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: