fbpx
Політика

«Зняття Кузьміна з посади заступника генпрокурора – логічний крок Януковича», – Луценко

 Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко прокоментував сьогоднішню новину про зняття Рената Кузьміна з посади заступника генпрокурора і призначення його на посаду заступника секретаря РНБО.

За його словами, це логічний крок з боку президента Януковича, який змушений рахуватися з вимогами Європи покласти край політичним репресіям і вибіркового правосуддя в Україні.

«З одного боку, очевидно, що це – лише вимушений жест. Поки Р. Кузьмін та його поплічники не будуть покарані за злочини, не може бути впевненості, що політично-діловий рекет ГПУ пішов у небуття», – написав Юрій Луценко в Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

З іншого боку, як він вважає, це важливий сигнал для слухняних виконавців незаконних вказівок.

Луценко нагадав, що раніше також був знятий з посади слідчий у його справі Войченко і керівник столичного «Беркута» Александров. Він вважає, що все це, враховуючи і зняття Кузьміна, є знаком для «ентузіастів», що вони ніщо проти правлячої Сім’ї.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Дах рано чи пізно впаде і за беззаконня доведеться відповісти», – підкреслив Луценко.

Читайте також: