fbpx
Політика

Президент Путін привітав переможців конкурсу “Учитель року-2013”

Президент Росії Володимир Путін привітав лауреатів всеросійського конкурсу "Учитель року – 2013". Він також відзначив важливість освіти для забезпечення обороноздатності і суверенітету країни.

"Без сучасних знань неможливо домагатися тієї необхідної якості розвитку і лідерства, які нам такі необхідні. Це не означає, що ми в усіх сферах абсолютно повинні домінувати. І взагалі, мова не про домінування, а про те, щоб займати гідне місце і на міжнародному ринку праці та забезпечувати свою обороноздатність, і, головне, забезпечити свою національну ідентичність, свій суверенітет", – сказав президент на зустрічі з переможцями конкурсу "Учитель року Росії".

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами російського глави держави, в сучасному світі освіта стає чинником економічного зростання та розвитку і це стає особливо помітним і важливим у сучасному світі.

Президент Путін запропонував педагогам обговорити в ході зустрічі питання структурних змін у системі освіти, навантаження на школярів, розподіл часу на вивчення предметів, а також питання вдосконалення системи ЄДІ. Після урочистого заходу зустріч продовжилася в закритому режимі.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

За матеріалами: РИА Новости.

Читайте також: