fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Що сказав тренер? Я не розумію російської», – Ленс

Голландський легіонер київського «Динамо» Джермейн Ленс поділився своїми враженнями від вчорашнього матчу з «Рапідом».

«Я засмучений, тому що моя команда упустила перемогу, хоча мала хороші шанси забити третій м’яч. Ми не змогли вчора забити ще один м’яч, а противник створив ряд моментів і забив», – розповів Джермейн Ленс.

На думку голландця, вчора «Динамо» провело хорошу гру, просто не зуміло реалізувати свої моменти. У цьому Ленс не бачить якоїсь серйозної проблеми, – просто «Динамо» має забивати і не пропускати.

На питання про те, чому він не реалізував свій момент, Ленс відповів: «Повірте, це не було моїм наміром, я не знаю, чому так сталося. Так, я промахнувся, це трапляється».

«Що головний тренер сказав у роздягальні? Я не знаю, бо не розумію російської», – підсумував Джермейн Ленс.

Свої коментарі щодо вчорашнього матчу дав і захисник київського «Динамо» Александар Драгович. Молодий австрієць не може знайти пояснення тому факту, що вчора кияни втратили перемогу над віденським «Рапідом».

Александар Драгович додав, що всі футболісти київського «Динамо» засмучені результатом вчорашнього матчу.

«У першому таймі ми досягли дуже доброго результату. У другій половині ми, звичайно ж, не заслуговували перемоги. Мені важко пояснити, чому ми вчора так провалилися. Для мене це був особливий матч, але розчарування велике, тому що ми зіграли лише внічию, ведучи в ході зустрічі з рахунком 2:0. Вболівальники "Рапіда" підтримували свою команду, а я був зосереджений на своїй грі», – підсумував австрійський футболіст.

Нагадаємо, що вчора матч між віденським «Рапідом» і київським «Динамо» завершився внічию з рахунком 2:2. Як підсумок, зараз в активі у «біло-синіх» тільки одне очко, – перший матч на груповому етапі «Динамо» програло «Генку».

За матеріалами: dynamomania.com, ua -football.com

Читайте також: