fbpx
Шоу-бізнес

Джуліанна Мур удостоїлася зірки на Алеї слави

 Вчора на знаменитій голлівудській Алеї слави з’явилася ще одна зірка. На цей раз її отримала знаменита актриса Джуліанна Мур, яку зараз можна побачити в картині Джозефа Гордона – Левітта «Страсті Дон Жуана». Ну а з середини листопада талановитою грою актриси можна буде насолодитися в картині «Телекінез».

На церемонію відкриття іменної зірки Джуліанна Мур прибула у супроводі чоловіка Барта Фрейндліха і дітей – 15-річного Кела і 11-річної Лів. Сама Джуліанна Мур була, як завжди, усміхнена і просто карколомно виглядала в сукні лимонного відтінку, яке чудово поєднується з рудим волоссям актриси.

Джуліанна Мур на церемонії відкриття своєї іменної зірки із задоволенням позувала фотографам з колегами, які приїхали її привітати. Серед таких були і Джозеф Гордон-Левітт і Хлоя Моретц.

Нагадуємо, що в мережі вже з’явився невеликий уривок картини «Телекінез», за яким вже можна здогадатися, що кіно нас чекає не для слабкодухих. 

Джуліанна Мур – американська популярна актриса, чотириразова номінантка на «Оскар», лауреат премій «Еммі» і «Золотий глобус», тричі лауреат Венеціанського фестивалю, призер Берлінського кінофестивалю.

Телекінез. Російський трейлер (Відео):

Уривок з картини «Телекінез» (Відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: