fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «М’яч просто не котився по полю, застрявав», – Ротань

Капітан «Дніпра» Руслан Ротань проаналізував вчорашню поразку від італійської «Фіорентини». Вчора було багато боротьби і жорстких єдиноборств, однак як такого футболу в матчі не спостерігалося, міркує українець.

«Моментів у нас, напевно, було навіть побільше, але ми своє не зуміли реалізувати. Стан поля не повинен бути для нас "відмазкою". Поле для всіх однакове. Хоча я давно такого не бачив. М’яч просто не котився по полю, застрявав», – розповів капітан «дніпрян».

Саме тому в матчі з «Фіорентиною» гравці витратили дуже багато сил, додав Ротань. За його словами, команда вже змирилася з поразкою, тому тепер потрібно добре готуватися до матчу проти «Металіста».

«"Фіорентина" – хороша команда з класними футболістами», – заявив Руслан Ротань.

Однак, міркує капітан «Дніпра», по такій грі буде непросто судити про істинні можливості італійської команди.

«Було багато боротьби і жорстких єдиноборств. Можна сказати, що "Фіорентина" не виграла у нас у футбол, а просто нас переборола», – додав Ротань.

Він зазначив, що доля матчу «Дніпро» – «Фіорентина» якраз і вирішилася в епізоді, коли потрібно було поборотися. Завдяки цьому Массімо Амброзіні і забив вирішальний гол.

«Пенальті в наші ворота був безперечний. Я сфолив, тому що все справедливо. Коли ми зрівняли рахунок, захотіли перемогти, відразу ж побігли вперед, проте знову пропустили у свої ворота. Ніхто з гравців не грав абияк, билися всі. Десь не нам пощастило», – додав Ротань.

Капітан «Дніпра» додав, що в Лізі Європи грають сильні команди, і кожна може відібрати очки, тому основна боротьба ще попереду.

«"Фіорентина" вийшла на перше місце, але поки це ні про що не говорить», – підсумував Ротань.

Нагадаємо, що вчора «Дніпро» у непростому матчі поступився в домашніх стінах «Фіорентині» 1:2.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: