fbpx
Шоу-бізнес

Група Serebro представила нову учасницю

  Продюсер популярної групи Serebro вже знайшов заміну Анастасії Карповій, що покинула колектив. Новою солісткою стала 23-річна красуня з Нижнього Новгорода Дарина Шашина.

 

Фотографія нової учасниці колективу вже з’явилася на офіційному сайті групи. У компанію до двох солодкоголосих брюнеток Олени Темникової та Ольги Серябкіної в Serebro знову вирішили взяти блондинку.

Відомо, що Дарина своє дитинство провела в Англії, а з 2012 року жила в Америці. Незважаючи на свій юний вік, у дівчини вже досить великий досвід роботи. Освіту вона має акторську – актор музичного театру. Дарина грає на скрипці та фортепіано. Крім цього, вона просто схиблена на здоровому способі життя.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Дарина Шашина сказала: «Я не планувала повертатися до Росії. Але як тільки дізналася, що оголошений кастинг на нову солістку, вирішила спробувати свої сили. До того ж я завжди була великою прихильницею дівчат і Максима Фадєєва, так що на батьківщину приїхала в гонитві за шансом! І доля мені посміхнулася».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, Дарина вже встигла взяти участь у житті групи Serebro – вона минулого тижня знялася в новому кліпі дівчат. Прем’єра нової відеороботи запланована на жовтень.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: