fbpx
Новини світу

Дуже скоро ми зможемо зустрітися в Москві – Полонський

 Бізнесмен-втікач Сергій Полонський, який звинувачується у справі про розкрадання 5,7 мільярда рублів, в даний момент знаходиться на власному острові в Камбоджі. У своєму останньому інтерв’ю він заявив, що скоро повернеться до Москви.

Нагадаємо, раніше бізнесмен заявив про те, що вже доручив своїм адвокатам підготувати угоди про компенсації пайовикам. Загальна сума компенсації повинна скласти близько 12 мільйонів доларів. В даний момент Полонського звинувачують у розкраданні 5,7 мільярда рублів. За даними слідства, бізнесмен вкрав дані кошти у пайовиків «Кутузівської милі». У МВС Російської Федерації повідомляють, що громадян, постраждалих від дій бізнесмена, близько 80. Відзначимо, що зараз Полонський оголошений у міжнародний розшук.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Мені не дали закінчити свій проект. Після цього тут я потрапив до в’язниці за сфабрикованими звинуваченнями. Мені вдалося побудувати вже двадцять будинків, а проблеми виникли лише з одним проектом. Будинок ми добудуємо. Всі пайовики одержать те, за що вони заплатили. В даний момент я займуся компенсацією їх збитків», – заявив Полонський.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: