Джуліанна Мур удостоїлася зірки на Алеї слави

 Вчора на знаменитій голлівудській Алеї слави з’явилася ще одна зірка. На цей раз її отримала знаменита актриса Джуліанна Мур, яку зараз можна побачити в картині Джозефа Гордона – Левітта «Страсті Дон Жуана». Ну а з середини листопада талановитою грою актриси можна буде насолодитися в картині «Телекінез».

На церемонію відкриття іменної зірки Джуліанна Мур прибула у супроводі чоловіка Барта Фрейндліха і дітей – 15-річного Кела і 11-річної Лів. Сама Джуліанна Мур була, як завжди, усміхнена і просто карколомно виглядала в сукні лимонного відтінку, яке чудово поєднується з рудим волоссям актриси.

Джуліанна Мур на церемонії відкриття своєї іменної зірки із задоволенням позувала фотографам з колегами, які приїхали її привітати. Серед таких були і Джозеф Гордон-Левітт і Хлоя Моретц.

Related Post

Нагадуємо, що в мережі вже з’явився невеликий уривок картини «Телекінез», за яким вже можна здогадатися, що кіно нас чекає не для слабкодухих. 

Джуліанна Мур – американська популярна актриса, чотириразова номінантка на «Оскар», лауреат премій «Еммі» і «Золотий глобус», тричі лауреат Венеціанського фестивалю, призер Берлінського кінофестивалю.

Телекінез. Російський трейлер (Відео):

Уривок з картини «Телекінез» (Відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Leave a Comment