fbpx
Політика

Мій від’їзд до Німеччини не є еміграцією – Тимошенко

 Юлія Тимошенко пообіцяла боротися до кінця за свою правову реабілітацію і зняття всіх звинувачень, які на неї повішені. Про це йдеться в заяві Тимошенко, яке розміщене на офіційному сайті політичної сили «Батьківщина».

 «Я хочу чітко і ясно заявити: мій можливий від’їзд до Німеччини жодним чином не буде еміграцією. Я не збираються просити політичного притулку», – запевняє Юлія Тимошенко у своїй заяві.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також Юлія Тимошенко пояснила, чому вона погодилася саме на пропозицію Олександра Кваснєвського і Пета Кокса поїхати на лікування за кордон. Вона нагадала, що ще 2011 року публічно зверталася з проханням не ставити питання про підписання Угоди з ЄС в залежність від свого ув’язнення.

 «В даний момент ЄС визначив 11 критеріїв, які повинна виконати Україна. Саме після виконання даних пунктів, лідери ЄС поставлять свій підпис на угоді з нашою країною. Однією з вимог ЄС є припинення політичних репресій в країні. У керівництві ЄС заявили, що якщо мене не випустять – підписання не буде», – додала Тимошенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: