fbpx
Кінотеатри

Аарон Тейлор-Джонсон офіційно приєднався до «Месників»

 Днями актор Семюел Л. Джексон проговорився про те, що актриса Елізабет Олсен отримала роль Червоної Відьми у фільмі «Месники: Ера Альтрона». 

 Слідом за цим була поширена офіційна інформація про те, що актор Аарон Тейлор-Джонсон, який пробувався на роль Ртуті в цьому ж фільм, офіційно отримав роль. За словами Тейлора-Джонсона, йому дуже подобається цей герой, так як у нього дійсно багата і цікава історія.

  «Він і його сестра були кинуті батьками. Вони виросли в Східній Європі і все життя повинні були захищати один одного. Вони завжди стежили і допомагали один одному. При цьому він не хоче, щоб хто-небудь чіпав її сестру і тому завжди її надмірно захищає», – розповів актор.

  Слід зауважити, що Ртуть та Червона Відьма стануть новими членами команди Месників. Ртуть, як відомо, володіє надлюдською швидкістю і силою.  При цьому Аарон Тейлор-Джонсон зізнався, що у фільмі його герой може відрізнятися від того, яким його звикли бачити в коміксах. Зокрема, він допускає, що у Ртуті не буде звичного білого кольору волосся, а також спотвореного акценту.

Читайте також: