fbpx
Політика

Ромодановський: «Росія краще, ніж багато інших країн регулює міграційні потоки»

Керівник Федеральної міграційної служби РФ Костянтин Ромодановський заявив, що Росія за рівнем контролю та ефективності регулювання міграційних потоків випереджає багато країн. "Дана проблема особливо актуальна в період, коли світ стає більш відкритим", – сказав глава ФМС, який очолює російську делегацію на "Діалозі високого рівня Генеральної Асамблеї ООН з міжнародної міграції та розвитку", що проходить в Нью-Йорку.

 

В найближчі три дні Костянтин Ромодановський зустрінеться з представниками керівництва міжнародної організації та колегами з інших держав.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

"Сьогодні має бути вкрай важлива для нас зустріч з моїм колегою з Швеції, який є співорганізатором діалогу", – зазначив глава ФМС Росіїї. – Безумовно, величезний інтерес представляють переговори з генеральним директором Міжнародної організації з міграції Вільямом Свінгом".

Як повідомили російські представники, метою роботи делегації в Нью-Йорку є активізація участі Росії щодо вирішення міграційних проблем, що стали в останні десятиліття одними з найважливіших для світової спільноти. З приводу того, як йдуть справи в Росії, Ромодановський розповів, що ситуація залишається дуже непростою, але, в той же час, робляться значні кроки в правильному напрямку.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: