Під Київрадою збираються одні й ті ж хулігани – Лук’янов

 Член парламентської фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов стверджує, що перешкодити роботі Київради постійно намагаються одні й ті ж хулігани, які, за його запевненням, озброєні палицями і ножами.

За його словами,  йдеться про невелику групу людей, що не користується, до того ж, підтримкою місцевих жителів.

«Кияни їх не підтримують. І ми знаємо, що вони вже не вперше приходять з кийками, з ножами, і їх вже не раз затримували», – сказав депутат.

Related Post

Як вважає Лук’янов, правоохоронці 2 жовтня зробили все, що було в їхніх силах, щоб не допустити зіткнень. Як зазначив нардеп, перед ними стояло відповідне завдання, і ніхто не повинен був постраждати – ні ті, хто прийшов працювати, ні ті, хто намагався зірвати засідання.

Він упевнений, що бійки були спровоковані хуліганами, яких чітко видно на фотографіях і відеозаписах з місця подій. За його словами, їх можна було відрізнити за агресивною поведінкою.

«Саме вони організували напад на правоохоронців, на тих, хто знаходився біля Київради. Це дійсно було небезпечно, тому що я особисто бачив, як ці «мітингувальники» використовували газ проти міліції, проти людей», – додав Владислав Лук’янов.

Leave a Comment