fbpx
Політика

Опозиція пішла проти своїх громадян – Олійник

 Народний депутат України від Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що представники опозиційних сил, намагаючись перешкодити проведенню засідання Київради, пішли проти своїх громадян, так як на сесії розглядалися важливі для столиці питання.

За його словами, опозиціонери не були налаштовані на діалог і прагнули лише до того, щоб заблокувати трибуну міської ради.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

Крім того, депутат вважає нерозумними заяви опозиції про нелегітимність Київради, стверджуючи, що все абсолютно навпаки. Як зазначив Володимир Олійник, Київрада легітимна і буде такою, поки не оберуть новий склад.

«У Конституції України, законі про вибори до органів місцевого самоврядування, законі про статус депутатів місцевих органів влади чітко прописано: перший день засідання ради нового скликання є останнім днем ​​повноважень попереднього скликання. І ми повинні поважати вимоги закону. Адже йдеться про безперервність у владі», – підкреслив він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він вважає, що зібравшись біля Київради, опозиціонери керувалися принципом «чим гірше для людей, тим краще для опозиції».

Читайте також: