fbpx
Шоу-бізнес

Майлі Сайрус спробувала виправдати свою скандальну поведінку

  Популярна молода, але вже скандальна співачка Майлі Сайрус постаралася хоч трохи виправдати свою поведінку і фірмовий жест, який багатьох сильно дратує.

Майлі Сайрус, яка останнім часом взяла звичку показувати всім підряд язика, встигла багатьох цим вивести з рівноваги. Днями 20-річна дівчина вирішила нарешті пояснити, чим викликане її бажання постійно показувати язика. Пояснила Майлі це в промо-ролику до шоу Saturday Night Live, гостею якого вона стане в найближчу суботу.

На відео один з ведучих запитує у Сайрус, навіщо вона «висовує назовні свій язик, на що Майлі Сайрус відповіла таким чином: «А я так нюхаю», порівнявши себе зі змією – плазуни саме за допомогою язика досліджують навколишнє середовище.

Нагадуємо, що найбільше ігри Майлі своїм язиком вразили публіку під час її виступу на MTV Video Music Awards в кінці серпня. Хоча під час того виступу не тільки язик Майлі кинув всіх в шок, адже весь виступ дівчини був вкрай скандальним і ексцентричним. Головний редактор американського журналу Vogue Анна Вінтур визнала цей жест жахливим ​​несмаком і відмовилася публікувати дівчину на обкладинці свого журналу.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: