fbpx
Економіка

«Видобуток сланцевого газу знищить ареал буття української нації», – експерт

Професор Національної академії управління, глава інституту трансформації суспільства Олег Соскін переконаний, що видобуток сланцевого газу попросту знищить «ареал буття української нації».

На думку Олега Соскіна, зараз Україна «знову перебуває на межі масштабної катастрофи». Він нагадав, що раніше це вже неодноразово траплялося в українській історії в різні періоди. Особливо  «гостро» це питання стояло тоді, коли Україна була в ролі «колонії комуністичної Росії в Радянському Союзі».

За словами експерта, саме в цей період у 20-му столітті Україна постраждала найбільше.

Експерт упевнений, що зараз «міжнародне закулісся разом з кагебістською комуністичною номенклатурою та представниками влади» хочуть добити Україну разом з транснаціональними компаніями – Шеврон і Шелл. Зокрема, Україні хочуть завдати серйозного удару видобутком сланцевого газу. Це хочуть зробити для того, щоб в Україні «були землетруси, щоб українська земля стала неживою, а вода перетворилася на отруту».

«Цим чорним силам вже вдалося зламати громаду в східній частині України, а тепер вони вирішили добити і західне суспільство», – підкреслив Соскін.

Тому зараз і настає «момент істини», – справжнє випробування для України. Івано-Франківську обласну раду вже зламали, тому тепер останній бар’єр для України – це Львівська область.

«Галичани, якщо вирішать дозволити видобувати у себе сланцевий газ, зганьблять себе на віки вічні», – підкреслив експерт.

Він попередив, що в такому випадку з Галичиною може статися те, що сталося в Києві після аварії на Чорнобильській станції. Олег Соскін переконаний, що ті депутати, які проголосують за видобуток сланцевого газу, – «віддадуть свою землю, долю своїх онуків і дітей в жертву космополітів, міжнародному життю за лаштунками і транснаціональним компаніям».

За матеріалами: УНН

Читайте також: