fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Рапід» – «Динамо» (Київ): обидві команди націлені на перемогу

У четвер, 3 жовтня, у Відні на стадіоні «Ернст Хаппель» київське «Динамо» зіграє з «Рапідом» свій другий матч в рамках групового раунду Ліги Європи. Розсудить український і австрійський клуби англійський рефері Майк Дін.

Ситуація у внутрішніх чемпіонатах і на євроарені у «Динамо» і «Рапіда» в чомусь схожа: обидва клуби не дуже вдало грають у футбольних першостях своїх країн, а в першому турі групового раунду Ліги Європи «Рапід» і «Динамо» програли з однаковим рахунком 0:1. А тому сьогоднішній поєдинок у Відні важливий для обох клубів, як в стратегічному, так і в психологічному плані.

Свій останній поєдинок у чемпіонаті Австрії «Рапід» програв, а київське «Динамо» на останніх хвилинах поєдинку зуміло уникнути поразки від полтавської «Ворскли». Загалом, настрій у команд напередодні їх очного поєдинку складно назвати хорошим. Київському «Динамо» сьогодні в матчі з «Рапідом» не допоможуть Євген Селін та Денис Гармаш. Ці футболісти не грають вже досить-таки давно, а тому Олег Блохін встиг звикнути обходитися без них. Всі інші в строю, так що вболівальники вправі очікувати від «Динамо» сьогодні перемоги.

«Ми очікуємо важкої гри», – заявив учора на передматчевій прес-конференції Олег Блохін. Його колега, головний тренер віденського «Рапіда» Зоран Барісіч зазначив, що очолювана ним команда хоче «досягти максимального результату», а кажучи про суперника, наставник австрійського клубу підкреслив, що київське «Динамо» є командою високого рівня, для якої гра у Відні буде «доленосною».

Матч «Рапід» – «Динамо» (Київ ) розпочнеться о 20:00, а пряма трансляція цього найважливішого для підопічних Олега Блохіна поєдинку запланована на телеканалі «Футбол». Що ж, побажаємо «Динамо» удачі і віримо в перемогу столичного клубу, яка, повторимося, дуже важлива як для українських вболівальників, так і для футболістів київської команди і її тренерського штабу.

Читайте також: