fbpx
Шоу-бізнес

Родина Майкла Джексона програла суд промоутеру

 Суд у США відхилив позов сім’ї легендарного співака Майла Джексона. Нагадуємо, що раніше родичі зірки поп-музики вимагали від компанії-організатора його останнього концертного туру компенсацію в розмірі 290 мільйонів доларів.

Каліфорнійський суд присяжних відхилив позов матері Майкла Джексона, яка звинуватила компанію AEG Live, організатора останнього туру артиста, в «необережному підході» при виборі Конрада Мюррея в ролі особистого лікаря зірки. Адвокати компанії AEG Live щосили намагалися довести в суді, що Конрад Мюррей не був співробітником компанії, і що його прийняв на роботу сам Майкл Джексон ще за чотири роки до своєї кончини. Присяжні погодилися з тим, що саме організатор останнього туру Майкла Джексона найняв Конрада Мюррея в ролі особистого лікаря співака. Незважаючи на це, вони дійшли висновку, що лікар був компетентний.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що в червні поточного року син Майкла Джексона дав свідчення проти компанії AEG Live. Згідно з його даними, батько після репетиції в 2009 році одного разу поділився своїми страхами, сказавши: «Вони збираються вбити мене».

Адвокат сім’ї Майкла Джексона Брайан Пеніш слідом за цим зажадав від компанії виплату компенсації у розмірі 290 мільйонів доларів. Він в суді заявив перед журі присяжних, що «Кетрін Джексон проти AEG Live» і що саме промоутер винен у смерті співака, так як найняв некваліфікованого лікаря, який дав Майклу смертельну дозу пропофолу. Адвокат заявив, що компанія AEG Live зобов’язана виплатити по 85 мільйонів доларів кожному з трьох дітей Джексона і 35 мільйонів його матері. За словами адвоката, сума незначна в порівнянні з тією, яку міг би заробити Майкл Джексон – співакові належав би гонорар у розмірі 1,6 мільярда доларів.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що легендарний Майкл Джексон пішов з життя 25 червня 2009 року на 51-му році життя від передозування сильнодіючого препарату.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: