fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Дніпро» – «Фіорентина»: випробування для команди Хуанде Рамоса італійським грандом

Сьогодні о 22:05 польський рефері Шимон Марциняк дасть стартовий свисток у матчі «Дніпро» – «Фіорентина». Цей поєдинок для підопічних Хуанде Рамоса стане серйозною перевіркою, адже «Фіорентина» в даний момент займає п’яте місце в італійській серії А і має хороші шанси поборотися якщо не за чемпіонство, то за нагороди італійської футбольної першості.

У «Дніпра» дуже складний календар. Нагадаємо, що в минулі вихідні підопічні Хуанде Рамоса грали з одеським «Чорноморцем». Сьогодні в суперниках у «Дніпра» «Фіорентина», а вже у вихідні команді з берегів Дніпра належить в черговому турі української футбольної першості битися з лідером УПЛ харківським «Металістом».

«Дніпро» і «Фіорентина» підходять до свого сьогоднішнього протистояння з невеликими кадровими проблемами, які навряд чи можна назвати нерозв’язними. У Дніпропетровськ не приїхали Аквілані і Варгас, а тому можна припустити, що настрій у «Фіорентини» на Лігу Європи не такий вже і серйозний. І якщо це так, то «Дніпру» слід скористатися таким настроєм італійської команди.

«Непростий буде матч. Італійські команди дуже складні. Вони грають компактно», – заявив під час вчорашньої прес-конференції головний тренер «Дніпра» Хуанде Рамос. А колега іспанського фахівця, добре відомий футбольним уболівальникам Вінченцо Монтелла, який нещодавно радував любителів спорту своїми забитими голами, підкреслив, що дніпропетровський «Дніпро» є «сильним суперником». «До достоїнств «Дніпра» відношу досвід ігор в єврокубках. А недоліки я бажаю побачити на полі», – підкреслив наставник італійської «Фіорентини».

Матч «Дніпро» – «Фіорентина» розпочнеться о 22:05 за київським часом, а пряму трансляцію цього поєдинку любителі футболу зможуть побачити на телеканалі «2+2». 

Читайте також: