fbpx
Політика

Ляшко назвав «лузерами» кандидатів від опозиції на проблемних округах

 Народний депутат України Олег Ляшко здивований тим, що лідери опозиційних фракцій забули про російське громадянство Корнацького, якого вони висунули як єдиного кандидата на одному з проблемних округів. За його словами, після такої ганьби лідер «Свободи» Олег Тягнибок мав би повіситися.

 Він вважає, що висунення Корнацького рівноцінно висуненню від опозиції Маркова або Новинського.

 «"Об’єднана опозиція" заявила, що по проблемних округах – вибори 15 грудня – підтримає тих, кого вже висувала: Корнацького, Даценка, Левченка, Булатецького, Романюка», – написав Ляшко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 При цьому він вважає, що ці «лузери» нічого із себе не представляють, оскільки не змогли здобути перемогу і минулого разу.

 «І тепер вони знову лізуть у Верховну Раду! Це як треба зневажати своїх виборців, щоб таке зробити», – зазначив Ляшко.

 За словами депутата, Аркадій Корнацький – громадянин Росії і явний агент ФСБ, який свого часу балотувався до Держдуми від «Батьківщина – Вся Росія».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Він заперечував право українців на свій вибір, на свою державність. Після цього Яценюк, Кличко і … Тягнибок цього україножера підтримують. Чому? Причина – очевидна: гроші. Вони й Україну готові продати», – написав Ляшко в Facebook.

Читайте також: