fbpx
Спорт

Збігнєв Бонек про рішення проводити матч Україна-Польща з глядачами: «Навіщо потрібен був цей цирк?»

 Сьогоднішню радісну для українських уболівальників новину щодо відбіркового матчу на чемпіонат – 2014 Україна – Польща прокоментували у польському футбольному союзі. Сьогодні ми наводили слова віце – президент УЄФА Григорія Суркіса, що повідомив, що матч збірних України та Польщі, який прийме Харків 11 жовтня, пройде з глядачами. Всі подробиці рішення про проведення матчу Україна – Польща з глядачами, як зазначив Григорій Суркіс, будуть оголошені під час брифінгу у Федерації футболу України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Таку новину прокоментував відомий у минулому польський футболіст Збігнєв Бонек, який в даний час займає посаду президента футбольного союзу Польщі. Збігнєв Бонек, слова якого наводять ЗМІ з посиланням на Twitter польського футбольного функціонера, зазначив наступне: «ФІФА змінила рішення і дозволила вболівальникам бути присутніми на матчі в Харкові. Навіщо потрібен був цей цирк?» («Fifa zmienia decyzje i otwiera stadion dla kibicow w Charkowie. Po co był ten cały cyrk?").

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Збігнєв Бонек був обраний президентом Футбольної федерації Польщі 28 жовтня 2012 року. Будучи футболістом Збігнєв Бонек виступав за збірну Польщі. Перейшовши в 1982 році в туринський «Ювентус», Збігнєв Бонек грав у цьому клубі разом із нинішнім президентом УЄФА Мішелем Платіні.

 За матеріалами: tribuna.com, Wikipedia.org

Читайте також: