fbpx
Право

Кабмін відпрацював всі питання митної та податкової систем для підписання Угоди про асоціацію – Олександр Клименко

Сьогодні уряд відпрацював повністю всі питання митної та податкової систем для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Про це повідомив сьогодні під час круглого столу міністр доходів і зборів Олександр Клименко, передає кореспондент УНН.

"Щодо нашої готовності до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Мені приємно говорити, що всі питання митної та податкової систем повністю відпрацьовані. На сьогодні Міністерство доходів і зборів робить все для того, щоб на цьому етапі ми могли скористатися всім тим потенціалом, який закладений в рамках угоди", – зазначив міністр.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

О. Клименко також розповів, що вони працюють над питанням Уповноваженого економічного оператора, який дозволить вивести на новий якісний рівень роботу з розмитнення і роботу в митній сфері.

"Сьогодні урядом напрацьовується все необхідне, загальні документи для того, щоб цей інститут Уповноваженого економічного оператора розпочав роботу в Україні. Але також важливо, щоб наші документи були синхронізовані (з Інститутом Уповноваженого економічного оператора ЄС – ред.)" , – сказав він.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Він підкреслив, що Уповноважений економічний оператор Європейського Союзу також буде працювати на території України.

Джерело: УНН

Читайте також: