fbpx
Шоу-бізнес

Едіта П’єха стала прабабусею

  Знаменита співачка і легенда російської сцени Едіта П’єха стала прабабусею.

Внучка 76-річної співачки Еріка 2 жовтня народила дівчинку в одній з клінік Санкт-Петербурга. 27-річна Еріка Бистрова, дочка Ілони Броневицької, почувається добре.

До слова, свою сестру з народженням доньки вже встиг привітати і новоспечений дядько, співак Стас П’єха. Співак в соціальній мережі повідомив: «Сьогодні моя маленька сестричка стала Мамою! Це щасливий день!».

Співачка Валерія відреагувала на цю заяву, привітавши Стаса і його родину: «Вітаю всю вашу родину з появою в ній представника ще одного покоління. Наступний крок за тобою, дядьку Стасе!».

Нагадуємо, що раніше Едіта П’єха зізнавалася, що дуже сильно хоче правнучку. Співачка говорила: «Люблю жартувати, що коли малятко з’явиться на світ, ми влаштуємо інавгурацію – посвяту мене в прабабусі, і з того моменту на концерті мене будуть оголошувати: "Заслужена прабабуся Росії"».

Едіта Станіславівна також наприкінці літа говорила, що вже придумала для дівчинки незвичайне ім’я – Феліція. Однак негайно ж пояснила, що так дівчинку навряд чи назвуть, так як Еріка виховувалася батьками другого чоловіка Ілони Броневицької, де бабусю звали Валентиною. Тому, на думку Едіти П’єхи, малятко назвуть саме так.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: