fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/14. «Обидві команди старалися і грали на результат», – Кучер

Захисник донецького «Шахтаря» Олександр Кучер прокоментував вчорашню нічию 1:1 з «Манчестер Юнайтед».

«Обидві команди старалися і грали на результат», – заявив Кучер.

Він додав, що «Манчестер Юнайтед» приїхав на «Донбас Арену» за очками. Тому після забитого гола «червоні дияволи» щільно сіли в оборону і приділяли серйозну увагу діям в захисті. На думку Кучера, «Манчестер Юнайтед» відмінно вміє оборонятися, в команді грають високорослі захисники. Вчора «МЮ» грав довгими передачами, і «Шахтарю» було складно розкривати захисні порядки суперника.

«Один раз нам це вдалося. У манкуніанців відмінна індивідуальна майстерність, і нам потрібно було уважно ставитися до всіх їх футболістів», – розповів Кучер.

Українець радий, що «Шахтарю» вдалося відігратися і взяти 1 очко.

«Звичайно, нам хотілося перемогти, ми дуже старалися, але футбольна фортуна розпорядилася вчора інакше», – підкреслив Кучер.

Йому важко сказати, чого саме «Шахтарю» не вистачило для перемоги.

Вчорашній матч прокоментував і інший захисник «Шахтаря», – В’ячеслав Шевчук. Шевчук також заявив, що вчора «Шахтарю» протистояла потужна і добре організована команда.

За його словами, навіть кількість ударів у площину воріт і взагалі в бік воріт «Манчестера» показує, що вчора «Шахтар» був сильнішим і кращим. На думку Шевчука, вчора донецький «Шахтар» більше контролював гру. Незважаючи на те, що в ході матчу «Шахтар» програвав 0:1, таки команда зуміла завершити матч внічию.

«Так, у нас були можливості вирвати перемогу. Повинні були в цьому матчі перемагати. Але і рахунок 1:1, я думаю, також непоганий», – додав українець.

Нагадаємо, що вчора на «Донбас Арені» донецький «Шахтар» і «Манчестер Юнайтед» розійшлися миром – 1:1. Тепер в активі у «Шахтаря» 4 очки. «Гірники» йдуть в групі другими, на першому місці «МЮ».

За матеріалами: uefa.com, shakhtar.com

Читайте також: