fbpx
Кінотеатри

Елізабет Олсен приєдналася до фільму «Месники: Ера Альтрон»

 Після довгих місяців спекуляцій і чуток, актор Семюел Л. Джексон проговорився про те, що актриса Елізабет Олсен дійсно отримала роль Червоної Відьми в сіквелі «Месників».

 Як відомо, спочатку цю роль пропонували інший актрисі – Сірші Ронан, але після того як вона відмовилася, продюсери переключилися на Елізабет Олсен.

 При цьому Семюел Л. Джексон також повідомив, що сумнівається в тому, що зйомки фільму розпочнуться раніше березня наступного року.

 «Я знаю, що знімати будемо в Лондоні, і що Джеймс Спейдер зіграє Альтрон і буде поганим хлопцем, і що до нас приєдналася міс Олсен», – сказав Джексон.

 У той же час, Джексон не сказав точно, що актриса зіграє червону Відьму, роль якої їй готували. За його словами, він не в курсі, на чиєму боці вона буде, тому що ще не читав сценарій.

 Примітно, що якщо інформація Джексона дійсно є правдою, то Елізабет Олсен треба зіграти у фільмі сестру іншого супергероя – Ртуть, якого гратиме Аарон Тейлор-Джонсон. При цьому Олсен і Тейлор-Джонсон до цього зіграли подружню пару в рімейку «Годзілли».

Читайте також: