fbpx
Політика

Потрібно посилити законодавство міграційної сфери – Путін

 Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що влада країни буде вживати заходів з посилення законодавства у міграційній сфері. Також президент запевнив, що у планах ввести кримінальну відповідальність за порушення у цій сфері.

 «Ми прийняли рішення посилити законодавство в міграційній сфері. Якщо буде потрібно – аж до кримінальної відповідальності», – заявив Путін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому президент Російської Федерації Володимир Путін підкреслив, що злочинність не визначається національністю або віросповіданням. За словами президента, етнічної злочинності просто не існує.

 «Люди діляться на два типи: на порядних і на злочинців. Зовсім інша мова, якщо люди скупчуються в анклавах і закриваються в собі, особливо якщо їх рівень життя за межею бідності. Природним чином дані люди стають джерелом загрози для суспільства. У світі скрізь так відбувається», – підкреслив російський лідер.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Також Володимир Путін нагадав, що в СРСР за порушення прописки була кримінальна відповідальність. «А зараз все набагато складніше», – підсумував Володимир Путін.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: